- Dette er en krevende og spennende jobb som jeg gleder meg til å ta fatt på. Høyre har et historisk godt utgangspunkt for valget neste år, men det er oppslutningen vi har den 9. september i 2013 som teller derfor må vi arbeide hardt det neste året, sier Gunnar Kongsrud.

Kongsrud tror ikke valget i 2013 blir avgjort gjennom riksmediene eller med betalt kommunikasjon.

- Jeg tror valget blir avgjort gjennom direkte velgerkontakt. Høyre har dominert denne kanalen de siste valgene og vi skal være best på direkte velgerkontakt også i 2013. Høyre skal være et parti som er ute og lytter og hvor politikken ikke blir utviklet på bakrommet, men sammen med innbyggerne. På den måten sørger vi for at landet får nye ideer og bedre løsninger for fremtiden,sier Kongsrud.

Kongsrud har bred valgkamperfaring fra tidligere. I valgkampene i 2009 og 2011 var han rådgiver og stedfortreder for markedssjefen. I 2005 og 2007 valgkamper var han generalsekretær i Unge Høyres Landsforbund. Kongsrud vil etterfølge Mudassar Kapur i stillingen.

- Det er en glede å ønske Gunnar Kongsrud velkommen i jobben som markedssjef i Høyre og som medlem av Høyres administrative ledergruppe. Han er et talent som gjennom flere roller for partiet har vist at han har evnen til å levere målbare resultater. Jeg er sikker på at han er rett person for jobben og gleder meg til å arbeide sammen med ham i denne rollen, sier Høyres generalsekretær Lars Arne Ryssdal.

Du kan lese mer om Gunnar på linkedin ved å trykke her.