- Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Hoyre.no slik at velgere og andre interesserte skal få god, oppdatert og lett tilgjengelig informasjon om Høyres politikk og aktiviteter, sier Kommunikasjonssjef Sigbjørn Aanes.

Vi har oppdatert designet på nettsiden og fokuserer mer på Høyres hjertesaker samt hvilke muligheter du har til å engasjere deg. Dette er i tråd med det våre brukere ønsker og har etterlyst mer av.

De aller fleste som klikker seg inn på Hoyre.no lurer på hva Høyre mener om ulike politiske tema. Vi har derfor laget en ”Hva mener Høyre om” og forbedret vår søkemotor slik at det skal bli enda enklere å finne frem til hva Høyre mener i ulike politiske saker, sier Aanes.

Høyres visjon er et samfunn med muligheter for alle og til årets valg har vi fire hovedsaker. Skape trygge arbeidsplasser, kunnskap i skolen, kvalitet og valgfrihet i helsevesenet og raskere utbygging av vei og kollektivtrafikk.

Høyre har en lang og stolt tradisjon for sin nettsatsing og var blant de første av partiene til å ha egne nettsider.

Gi oss tilbakemelding

–Vi håper både nye og gamle brukere blir fornøyde med endringene på Hoyre.no. Send oss gjerne tilbakemelding, ris og ros, slik at vi kan fortsette arbeidet med å utvikle gode, brukervennlige nettsider, avslutter Aanes.

Send dine innspill til info[at]hoyre.no. På den nye nettsiden kan du også dele dine egne hjertesaker med oss.