Paul Joakim Sandøy jobbet som politisk rådgiver i Unge Høyre fra 2009 til 2010, og fra 2010 har han vært sentralstyremedlem i ungdomspartiet. Til daglig studerer Sandøy rettsvitenskap i Bergen.

Valgkomiteens leder, Julie Midtgarden Remen, sier det er svært gledelig at Sandøy nå er motivert for å lede Unge Høyre i en svært viktig periode for ungdomspartiet.

Politisk talent

- Paul Joakim er et av de største politiske talentene vi har i ungdomspolitikken i Norge, og det er svært gledelig for Unge Høyre at han nå er klar for å ta over stafettpinnen etter Henrik Asheim. Paul Joakim er en svært dyktig debattant, han har en unik politisk forståelse, og han har klare ambisjoner på vegne av Unge Høyre i årene som kommer. Med Paul Joakim som leder tror jeg vi får se at Unge Høyre vokser til nye høyder, sier Remen til Unge Høyres hjemmeside.

I Sandøys første periode i sentralstyret har han blant annet hatt ansvaret for Unge Høyres fremste skolering, Eliteprogrammet, han har jobbet med debatt- og retorikkutvikling, og han hadde en viktig rolle i forberedelsene til og gjennomføringen av valgkampen i fjor høst.

Valg i juni

Paul Joakim Sandøy er svært fornøyd med å ha fått tillit av valgkomiteen.

- Det er betryggende å ha fått valgkomiteens tillit, og nå gleder jeg meg veldig til landsmøtet i juni og til å sette i gang, sier Sandøy. Min største ambisjon som Unge Høyre-leder er å gjøre Unge Høyre til Norges ledende ungdomsparti. Samtidig vil jeg gjøre alt som står i min makt for at Erna Solberg blir landets statsminister etter valget i 2013.

Valget av ny leder og nytt sentralstyre skjer på Unge Høyres landsmøte på Gardermoen 22.-24. juni 2012. Innstilling til resten av sentralstyret offentliggjøres i løpet av mai 2012.

Her kommer du inn på Unge Høyres hjemmeside.