Mudassar tar førstevakta i Pride Park

Mudassar Kapur tale mulighetskonferansen 2016
Mudassar Kapur mener det er viktig å bry seg og engasjere seg for minoritetene.

Uansett om det måtte være på grunn av kjønn, legning, hudfarge eller religion. Om du deltar i Pride-tog, engasjerer deg i skolen eller den lokale frivilligheten er opp til deg. Men det viktigste er at du engasjerer deg. Pride er en fantastisk anledning til å sette dette på dagsorden. Men husk at det er alle dagene mellom Pride-arrangementene som virkelig teller. Hvordan er vi med hverandre i hverdagen?

Jeg har den siste tiden jobbet mye med integrering. Et storsamfunn må bedømmes på hvordan det tar vare på de som er i mindretall. Vi som har minoritetsbakgrunn vet jo selv hvor mye det betyr å bli møtt med aksept.

Jeg støtter Hornes oppfordring og ber alle som har mulighet om å engasjere. Både når det er store begivenheter - men også i hverdagen! Selv tar jeg "førstevakta" når Høyres stand åpner kl 1500 på onsdag.

Avslutningsvis vil jeg si at vi som samfunn har et særlig ansvar for de som for eksempel både har innvandrerbakgrunn og er homofile eller lesbiske. De er en dobbel minoritet med press fra mange kanter. Min dør vil alltid være åpen dersom noen ønsker å snakke med en politiker for å gi innspill til hvordan vi kan gjøre den jobben enda bedre!


Les mer om Åpne Høyre her