Ny episode: Mangfold, rekruttering og samfunnsansvar med OBOS-sjefen

Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjefen i OBOS og Høyre-politiker Margret Hagerup foran Stortinget
Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjefen i OBOS og Høyre-politiker Margret Hagerup er enig om at mangfold er viktig i arbeidslivet. Foto: Birgitte Aarebrodt
Vil du vite hvordan det gikk da OBOS hadde bilde av en gravid dame i en stillingsannonse? Lurer du hvorfor Margret vil redde de single bananene eller hva skjer under 30-dager for miljøet? Da bør du få med deg denne episoden av podkasten #DetHunSa.

Høyre-politikerne Margret Hagerup har invitert konsernsjefen i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj, til podkasten #dethunsa for å snakke om mangfold i arbeidslivet. Han har hatt en strategi for å rekruttere flere kvinner til OBOS. Margret og Daniel snakker om hvor viktig det er å slippe til kandidater som er liten utenfor det man hadde sett for seg. Daniels råd er å gripe muligheten som dukker opp, og å vær nysgjerrig. Man kan mestre mye, bare man har evne til å lære av de som kan det.

Stemmer det at menn hopp inn i ting de ikke er kvalifisert for? Mens kvinner oftere går for det trygge? Er det kun nybakt mødre som trenger oppfølging i tiden de er i permisjon? Hvordan bør balansen mellom familieliv og jobben egentlig være? Dette er spørsmål Margret og Daniel prater seg gjennom i denne episoden.

Daniel trekker frem samfunnsansvar som en viktig del av det å være en attraktiv arbeidsgiver. For han er det viktig at OBOS er et spennende sted å jobbe. Han forteller om hva hans selskap gjøre for samfunnet.

Vil du høre mer om hvordan en bedrift kan gjøre seg mer attraktiv ved å ta samfunnsansvar? Eller er du nysgjerrig på hvorfor mangfold på arbeidsplassen er viktig? Da er dette episoden for deg.

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no.

Episode 30: Mangfold, rekruttering og samfunnsansvar med OBOS-sjefen

Du finner ukens episode av #dethunsa i din foretrukne podkastavspiller eller via lenkene nedenfor:

Høyres podkastunivers

Vil du sjekke ut flere Høyre-podder? Stikk innom hoyre.no/podkast.