Ny episode: Ubevisst diskriminering, puppemassasje og «Tripadvisor» for likestilling

Guro Angell Gimse, Marie Louise Sunde og Margret Hagerup
Puppemassasje i arbeidslivet er noe av det som provoserer og sjokkerer Guro og Margret mest. Hør mer om det i denne episoden! Foto: Høyre
Vet du hva ubevisst diskriminering er? Eller har du blitt utsatt for det? Lurer du på hvordan du bør reagere? Da er dette episoden for deg.

Likestillingsekspert Marie Louise Sunde er gjest i podkasten. Hun er en av grunnleggerne av organisasjonen Hun Spanderer og selskapet ShesGotThis. Marie Louise har en doktorgrad i medisin, men hun har hoppet av kirurgkarrieren til fordel for likestillingsarbeid på heltid.

Guro har med seg stortingsrepresentant Margret Hagerup (H) som vert i denne episoden. De snakker med Marie Louise om hvordan man bør møte ubevisste diskriminering på best mulig måte – gjerne med bruk av humor. Marie Louise deler også upassende og uvirkelige hendelser fra tiden som kirurg. Puppemassasje i arbeidslivet er noe av det som provoserer og sjokkerer Guro og Margret mest.

Marie Louise forteller om sitt siste prosjekt Equality Check som er en ‘tripadvisor’ for likestilling. Den skal bidra til et gjennomsiktig arbeidsliv som viser ansattes opplevelse av likestilling og mangfold på arbeidsplassen. Hun oppfordrer alle til å legge inn en vurdering av sin nåværende eller tidligere arbeidsgiver.

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no.

Det er også stor stas med ratings og anmeldelser i iTunes.

Her kan du lytte til podden i ulike podkast-apper:

Husk at vi også er tilgjengelig i andre apper enn hva du ser under. Søk etter #dethunsa!

Høyres podkastunivers

Vil du sjekke ut flere Høyre-podder? Ta en tur til hoyre.no/podkast.