Ny podkastepisode: Let’s talk about sex

Margret Hagerup og Guro Angell gimse sammen med ukens gjest i sofa på Stortinget.
ÆRLIG PRAT: Programleder Margret Hagerup og Guro Angell Gimse har invitert sexolog Olaug Gimse Storrø som gjest i kvinneforums egen podkast. Foto: Høyre
Hva er det som gjør sex og seksualitet så spennende, men samtidig så vanskelig å snakke om? Kan sex sammenlignes med smågodt eller trening? Dette får du høre mer om i denne episoden av Høyres kvinneforums egen podkast, #DetHunSa.

Programleder Margret Hagerup og Guro Angell Gimse har invitert sexolog Olaug Gimse Storrø som gjest i kvinneforums egen podkast, #DetHunSa. De har en åpen og ærlig prat om sex, seksualitet og intimitet. De snakker om jakten på orgasmen, og om forskjellen på sex og samleie.

Visste du at man kan bli lykkeligere av sex? Olaug forteller at grunnen til at mange oppsøker en sexolog er mangel på seksuell lyst, underlivssmerter eller ereksjonssvikt. Visste du at knipeøvelser er bra for både menn og damer? I denne episoden får du tips til hvordan du kan få kontakt med bekkenbunnen.
 
Guro deler historien om da hun møtte redaktøren for bladet Cupido i sikkerhetskontrollen på flyplassen. Hør også hvorfor Høyrepolitiker og varaordfører i Oppdal kommune, Ingvild Dalseg, er på trykk i Cupido.
 
Lurer du på hva en sexolog egentlig gjør? Vil du høre mer om sex og seksualitet? Få med deg denne epiosden av #dethunsa.
 
Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no.

Episode 24: Let’s talk about sex 

Du finner ukens episode av #dethunsa i din foretrukne podkastavspiller eller via lenkene nedenfor:

  Lytt i Spotify
Lytt via SoundCloud
Lytt i Apple Podcaster 

Høyres podkastunivers

Vil du sjekke ut flere Høyre-podder? Stikk innom hoyre.no/podkast