Ny podkastepisode: Bitcher, gutteklubber og kvotering med Marie Simonsen

Dagbladet-kommentator, Marie Simonsen, gjester podkasten #dethunsa. Her sammen med Høyre-politikerne og podkastvertene Margret Hagerup og Guro Angell Gimse.
Dagbladet-kommentator, Marie Simonsen, gjester podkasten #dethunsa. Her sammen med Høyre-politikerne Margret Hagerup og Guro Angell Gimse.
Er du en bitch, Marie, spør Margret Hagerup og Guro Angell Gimse. De snakker med Dagbladet-kommentator Marie Simonsen om  gutteklubber, maktubalanse, JA-mennesker og bøllekurs. Hør dette og mye mer i den nyeste episoden av Høyres kvinneforums egen podkast, #dethunsa.

Høyre-politikerne Margret Hagerup og Guro Angell Gimse har spilt inn en podkastepisode med Dagbladet-kommentator, Marie Simonsen. De spør Marie om hun er en bitch. Hun mener det er en æresbetegnelse, men undrer seg over hvorfor kvinnelige og mannlige ledere bedømmes så forskjellig. Hvorfor blir MDGs Une Aina Bastholm ansett som sint når hun hever stemmen, mens Rødts Bjørnar Moxnes aldri får den merkelappen?!

Damene snakker også om valget og den lave kvinneandelen i lokalpolitikken. Er forhåndskumuleringer løsningen for en bedre kjønnsbalansen i kommunestyrene, lurer Margret. Marie forteller om en samtale hun hadde med Kaci Kullmann Five om det å være kvinne i mindretall i kommunestyret. Marie gir også noen råd til lokalpolitikere som vil bidra mer i samfunnsdebatten.

Guro, Margret og Marie snakker om gutteklubben Kuken og andre klubber. Når er det egentlig greit med egne nettverkssamlinger bare for kvinner eller bare for menn? Trenger kvinner et bøllekurs? Gå ikke glipp av den nyeste episoden av #dethunsa.

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no.

Episode 31: Bitcher, gutteklubber og kvotering med Marie Simonsen

Du finner ukens episode av #dethunsa i din foretrukne podkastavspiller eller via lenkene nedenfor: