Ny podkastepisode: Bli kjent med Oslo Høyres ordførerkandidat Saida Begum

Podcastvert Margret Hagerup avbildet i podcaststudio sammen med gjest Saida Begum
Høyres ordførerkandidat i Oslo, Saida Begum (t.h.), er gjest i denne ukens episode av #dethunsa.
Vil du bli bedre kjent med Oslo Høyres ordførerkandidat? Lurer du på hvilke hjertesaker Saida Begum har? Eller hvorfor hun ble feminist? Alt dette får du høre mer om i denne episoden av Høyres kvinneforums egen podkast, #dethunsa.

Podkastvert Margret Hagerup har invitert Oslo Høyres ordførerkandidat Saida Begum som gjest til podkasten #dethunsa. De snakker om netthets, fordommer, barns norskkunnskaper, kvalitet i barnehagene og mye mer.

 Visste du at nesten 1 / 4 av elevene i Oslo ikke har gode nok norskkunnskaper? Saida forteller at det vil hun gjøre noe med. Hun brenner for at barn og unge skal ha de beste mulighetene og at sosiale forskjeller ikke skal gå i arv. Derfor er det viktig for henne at vi har gode barnehager, slik at alle barn lærer seg norsk til skolestart. Saida prater også om sin egen oppvekst. Hun forteller hvordan broren hennes lurte henne til å tro at ordet ‘heks’ var noe helt annet enn det det er. 

Åpenhjertig deler også Saida sitt første møte med Carl I Hagen. Hun forteller om hvordan det føltes da han sa til henne at hun ikke var norsk. Margret og Saida snakker om fordommer og netthets, og hvordan man best møte det. Saida forteller også om at hun i sitt første møte med arbeidslivet skjønte at hun var feminist. Bli bedre kjent med Oslo Høyres ordførerkandidat i denne episoden av #dethunsa.

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no.

Episode 27: Bli kjent med Oslo Høyres ordførerkandidat Saida Begum

Du finner ukens episode av #dethunsa i din foretrukne podkastavspiller eller via lenkene nedenfor:

Høyres podkastunivers

Vil du sjekke ut flere Høyre-podder? Stikk innom hoyre.no/podkast