Ny episode: Statsbudsjettet med Heidi Nordby Lunde

Høyre-politikerne Heidi Nordby Lunde, Margret Hagerup og Guro Angell Gimse. Bildet er tatt i forbindelse med podkastepisoden de har spilt inn.
Høyre-politikerne Margret Hagerup og Guro Angell Gimse har invitert partikollega Heidi Nordby Lunde til podkasten #DetHunSa. Temaet er statsbudsjettet. De er alle tre over snittet opptatt av delen om arbeid og sosial.
Høyre-politikerne Margret, Guro og Heidi har spilt inn en podkastepisode om statsbudsjettet. Lytt til #dethunsa her!

Høyre-politikerne Margret Hagerup og Guro Angell Gimse har invitert partikollega Heidi Nordby Lunde til podkasten #DetHunSa. De snakker om statsbudsjettet, åpningen av Stortinget, trontalen og mye mer.

De er alle tre er over snittet opptatt av delen om arbeid og sosial i statsbudsjettet. I denne episoden får du høre mer om endringene som gjøres i blant annet arbeidsavklaringspenger (AAP) for unge.

Damene spår også hva de finanspolitiske talspersonen fra opposisjonspartiene kommer til å si når de skal gi sine første kommentarer til statsbudsjettet.

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no.

Episode 33: Statsbudsjettet med Heidi Nordby Lunde

Du finner ukens episode av #dethunsa i din foretrukne podkastavspiller eller via lenkene nedenfor:

Høyres podkastunivers

Vil du sjekke ut flere Høyre-podder? Stikk innom hoyre.no/podkast.