Ny podkastepisode: Kristin Clemet om twitter, tankesmier og åpningstider

Guro Angel Gimse, Margaret Hagerup og Kristin Clemet i podcasten #dethunsa.
Vil du vite hvorfor Kristin Clemet kuttet ut Twitter? Hvor lenge klarte hun å holde seg unna? Få med deg denne episoden av #dethunsa.

Hva gjør en tankesmie?  Hvilke myter og fordommene finnes om Høyre-folk? Hvorfor trillet fedre på 90-tallet barnevogn med en hånd? Dette får du høre mer om i denne episoden av Høyres kvinneforums egen podkast, #DetHunSa.

Programleder Margret Hagerup og Guro Angell Gimse har invitert daglig leder i Civita og tidligere Høyre-politiker, Kristin Clemet som gjest i kvinneforums egen podkast, #DetHunSa. De snakker om netthets, livet som politiker, kvinnerangeringer og tankesmien Civita.

Kristin deler av sine erfaringer om livet som statsråd. Hun forteller at hun aldri har opplevd at det har vært noen ulempe å være kvinne i politikken - heller en fordel. Men hun innrømmer at det kunne vært annerledes om hun ikke hadde vært så profilet. Det har hun merket på utenlandsturer. 

Du får også høre mer om den borgerlig-liberale tankesmien Civita. Damene snakker også om kvinnekåringer og hva de synes om hold-in-strømpebukser i goodiebager. Kristin forteller også om Astrid Giertsen og hvilken betydning hun har hatt for åpningstider og det samfunnet vi levere i dag.

Vil du vite hvorfor Kristin Clemet kuttet ut Twitter? Hvor lenge klarte hun å holde seg unna? Få med deg denne episoden av #dethunsa.

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no.

Episode 25: Kristin Clemet om twitter, tankesmier og åpningstider

Du finner ukens episode av #dethunsa i din foretrukne podkastavspiller eller via lenkene nedenfor:

Lytt i Spotify

Lytt via SoundCloud

Lytt i Apple Podcaster

Høyres podkastunivers

Vil du sjekke ut flere Høyre-podder? Stikk innom hoyre.no/podkast.