Ny podkastepisode: Mette Hanekamhaug om kroppspress og spiseforstyrrelser

Anne-Mette Øvrum, Mette Hanekamhaug og Guro Angell Gimse. Her fra innspilling fra episode syv av podkasten #DetHunSa. Foto: Birgitte Aarebrodt
Anne-Mette Øvrum, Mette Hanekamhaug og Guro Angell Gimse. Her fra innspilling fra episode syv av podkasten #DetHunSa. Foto: Birgitte Aarebrodt
Guro og Anne-Mette har invitert Mette Hanekamhaug som gjest i denne episoden. Hun er politisk seniorrådgiver i Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) og tidligere stortingsrepresentant for FrP. De snakker om kroppspress og spiseforstyrrelser.

Mette deler sine personlig erfaringer med spiseforstyrrelser og forteller om hva som fikk henne til å innse at hun ville bli frisk. De snakker også om det fantastiske arbeidet NKS gjør for å sloss mot skjønnhetstyranniet med kampanjen #jeglikerdeg og tips om å være en god rollemodell.

De kommer også inn på pakkeforløp for spiseforstyrrelser, livsmestring for ungdom og hvordan man kan hjelpe de som sliter med dårlig selvbilde. Linda Hofstad Helleland får også velfortjent skryt for å ta opp kroppspress blant unge og gå i dialog med de nettbaserte påvirkerne.

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no. Det er også stor stas med ratings og anmeldelser i iTunes.

Last ned og lytt til ukens episode:

Vil du lytte direkte via denne siden kan du bruke avspilleren her:

Høyres podkastunivers: