Ny podkastepisode: Likestilling i næringslivet med Torbjørn Røe Isaksen

Nestleder i Høyres kvinneforum, Anne Mette Øvrum, her sammen med næringsminister Torbjørn Røe Isaksen fra innspillingen av podkasten #dethunsa.
Nestleder i Høyres kvinneforum, Anne Mette Øvrum, her sammen med næringsminister Torbjørn Røe Isaksen fra innspillingen av podkasten #dethunsa. Foto: Birgitte Aarebrodt
Næringsministeren gjester podkasten for å snakke om hvorfor det er viktig at næringslivet blir mindre kjønnsdelt.

Torbjørn og Anne-Mette snakker om at likestilling i næringslivet er et lederansvar og at det er noe arbeidsgivere må jobbe systematisk med. De er enig om at det er en dristig strategi å bare rekruttere fra 50% av befolkningen, og at ledergruppe er tjent med mangfold. De snakker også litt om at det er viktig at det satses på kvinnelige gründere.

Torbjørn forteller også hva han synes om at menn blir spurt om hvordan det er å kombinere familieliv og karriere. Han snakker også om at gode rollemodeller er viktig for mer likestilling. Anne-Mette trekker da frem næringsministeren som en som er nettopp det.

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no.

Det er også stor stas med ratings og anmeldelser i iTunes.

Her kan du lytte til podden i ulike podkast-apper:

Husk at vi også er tilgjengelig i andre apper enn hva du ser under. Søk etter #dethunsa!

Høyres podkastunivers

Sjekk gjerne ut de andre Høyre-poddene her: hoyre.no/podkast.