Ny podkastepisode: Samtale på boks gjør det stort i Dubai

Portett av Bertha Røed, Marget Hagerup, Guro Angell Gimse.
- En kveld satt jeg frem en flaske vin og tok frem konvolutten med alle spørsmålene, sier Berta Lende i Fuelbox. Foto: Høyre
Hva gjør du dersom den dype samtalen med ektemannen stadig oftere blir erstattet av hverdagslige plikter og kvelder på sofaen? Berta Lende Røed har funnet opp FuelBox - den gode samtalen på boks. Hun er gjest i Høyres kvinneforums egen podkast, #dethunsa.

Høyre-politikerne Margret Hagerup og Guro Angell Gimse har snakket med gründeren Berta Lende Røed. Hun forteller at hun i frykt for å miste den gode samtalen med sin andre ektemann ble hun gründer for FuelBox.

Det ble en magisk kveld

– Jeg hadde vært gjennom ett samlivsbrudd, og var klok av skade da jeg traff min nye mann. I begynnelsen av forholdet vårt var de gode samtalene våre greie. Frykten for at vi skulle miste de gode samtalene, gjorde at jeg begynte å skrive ned spørsmål på lapper. En kveld satte jeg frem en flaske vin og tok frem konvolutten med alle spørsmålene, sier Berta.

Hun forteller mer om hvordan den magiske kvelden ble til en gründerdrøm. Gå ikke glipp av den nyeste episoden av #dethunsa.

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no.

Episode 36: Samtale på boks gjør det stort i Dubai

Du finner ukens episode av #dethunsa i din foretrukne podkastavspiller eller via lenkene nedenfor: