Ny episode: Unge Høyre-lederen om pappaperm og eggdonasjon

Programlederne i #dethunsa Guro og Anne-Mette sitter på puffer og ler sammen med Unge Høyre-leder Sandra Bruflot
Unge Høyre-leder Sandra Bruflot mener flere politikere må kjempe hardere for selvstendig uttaksrett. Få med deg denne ukens episode av #dethunsa.
Lurer du på hvordan det er å være Unge Høyre-leder? Hvordan det har vært å stå i stormen? Eller hvordan det er å ta replikk på statsministeren? Da er dette episoden for deg. 

Unge Høyre-leder Sandra Bruflot er gjest i podkasten. Hun snakker med Guro og Anne-Mette om pappaperm, hyller den norske foreldrepermisjonsordningen, og mener flere politikere må kjempe hardere for selvstendig uttaksrett. 
 
Sandra forteller også om landsmøtet der eggdonasjon skulle behandles og hvor forbanna hun var på partiledelsen. Guro og Anne-Mette snakker også med Sandra om at hun er gravid, og at det utløser både kommentarer om kropp og til tider sterke meninger om hvordan hun og mannen hennes bør fordele permisjonen. De snakker også om når det egentlig passer best å få barn.

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no.
 
Det er også stor stas med ratings og anmeldelser i iTunes. 
 
Her kan du lytte til podden i ulike podkast-apper:

Husk at vi også er tilgjengelig i andre apper enn hva du ser under. Søk etter #dethunsa!