Høyre klart størst på ny måling

Erna Solberg
- I Høyre er alle velkomne. Framover vil vi skape engasjement slik at flere ser at politikk er gøy. Vi trenger enda flere til å bli med på Team-Erna, sier generalsekretær Tom Erlend Skaug.
Høyre øker sin oppslutning til 27,7% på ny meningsmåling. - Det er et svært godt utgangspunkt for Stortingsvalget i 2021, sier generalsekretær i Høyre Tom Erlend Skaug.

- Denne målingen viser at velgerne setter pris på jobben Høyre gjør i regjering. Vi loser landet gjennom koronakrisen med stødig hånd, samtidig som vi gjennomfører politikk som er viktig for Norge, sier Tom Erlend Skaug.

De blideste vinner valget

I tillegg til gode meningsmålinger er «lagfølelsen» i Høyre motiverende for generalsekretæren.

- Jeg er topp motivert til valgkampen i 2021. Partiet skal utforme ny politikk som svarer på de utfordringene folk føler på i sin hverdag. I tillegg skal vi bygge historiens beste Høyre-lag. Jeg gleder meg til å være med på laget som skal sikre valgseier og 4 nye år, sier Tom Erlend Skaug.

Den gode meningsmålingen for Høyre er likevel ingen hvilepute.

At vi får gode meningsmålinger er oppmuntrende, men mye arbeid gjenstår. Nå må alle være med og bidra, og det blir beinhard jobbing fram mot stortingsvalget i 2021, sier Tom Erlend Skaug.

Alle er velkomne på Team Høyre

Generalsekretæren håper den gode målingen gir en ekstra motivasjonsboost for medlemmer av Høyre.

- At nesten hver tredje person foretrekker Høyre og Erna gjør meg glad. Jeg håper dette gir en god motivasjonsboost for alle medlemmer i Høyre.

Generalsekretæren ønsker flere velkommen inn i partiet.

- I Høyre er alle velkomne. Framover vil vi skape engasjement slik at flere ser at politikk er gøy. Vi trenger enda flere til å bli med på Team Høyre.

Høyres programarbeid

Høyre er i full gang med å utvikle ny politikk fram mot stortingsvalget i 2021.

- Programarbeidet er både spennende og viktig. Samfunnet endrer seg, og derfor må politikken gjøre det samme. Høyre skal utforme ny politikk som tar tak i de utfordringene folk i Norge føler på og som gir gode og troverdige svar, sier Tom Erlend Skaug.

- Vår fremste jobb nå er å skape mer og inkludere flere i arbeidslivet. Det er viktig for både for landet og for hver enkelt av oss, avslutter Tom Erlend Skaug.

Bli med på Team-Høyre her.

Les mer om Høyres programprosess her.