Front-2

Følg med på Høyres nye stortingsrepresentanter i det som blir et unikt innblikk i livet på Løvebakken!

Ferskingene episode 7: Første gang på direktesendt TV-debatt

Hvordan er livet som ny stortingsrepresentant? Se 7. episode av #Ferskingene.
Tage Pettersen er kanskje fersking på Stortinget, men har vært Moss-ordfører i mange år. Her møter han lokalavisen til intervju på Tinget. Og Guro Angell Gimse skal i debatt på TV2 for første gang. Hvordan går det?

 

Ferskingene episode 6: Brobygging og barnepass 

Nye utfordringer kommer stadig til Høyres ferske stortingsrepresentanter. Aleksander Stokkebø får i oppgave fra Elevorganisasjonen å bygge en bro, for å vise viktigheten av riktig utstyr for yrkesfagelevene. Og Johan er med pappa Tom-Christer på jobb.

Ferskingene episode 5: Tips fra journalistene

Høyres ferskinger har møtt journalistene i Stortingets presselosje for debatt-tips og andre råd. Hva mener NRKs Ingunn Solheim må til for at folk skal elske å se deg i TV-debatt?

Ferskingene episode 4: Slottsmiddag

Høyres yngste stortingsrepresentant har selv stått vakt utenfor slottet. Denne uken fikk han oppleve den høytidelige stortingsmiddagen på slottet fra innsiden.

Ferskingene episode 3: Høytidelig åpning av det 162. storting

Bli med bak kulissene når det 162. storting skal åpnes. Ferskingene er spente og nervøse. Denne gangen møter vi Margret Hagerup som er valgt inn fra Rogaland og Mari Holm Lønseth som representerer Trøndelag.

 

 

Ferskingene episode 2: Hersketeknikk?

"Ferskingene» har fått komité og holdt sin første tale i Stortinget. Det gikk ikke smertefritt for alle! Se hvem som prøvde å vippe vår ferske stortingsrepresentant Turid Kristensen av pinnen?

 

Ferskingene episode 1: Stress med dress

I premieren på vår nye serie Ferskingene møter du stortingsrepresentant Kristian Tonning Riise og Mathilde Tybring-Gjedde. Får Kristian tak i dress før gruppemøtet og finner Mathilde plassen sin?

Høyres Ferske stortingsrepresentanter

Ferskingene-uten-tittel-1