Hordaland Høyre oppretter "klagemur" for næringslivet

Ove Trellevik ble i går valgt som ny leder av Bedriftskanalen i Hordaland Høyre.

Ove Trellevik ble i går valgt som ny leder av Bedriftskanalen i Hordaland Høyre. Høyre legger samtidig om Bedriftskanalen, og oppretter en «klagemur» for næringslivet her vest. Tanken er at bedrifter skal kunne komme til oss med alt de vil, så skal vi undersøke sakene og prøve å løse det vi kan.

«Klagemuren» blir Ove selv, som står parat til å hjelpe næringslivet med alt av store og små problemer.

- Når jeg besøker bedrifter i Hordaland, slår det meg at mange føler langt avstand til nasjonale myndigheter. Ofte har de praktiske problemer med regler og byråkrati. Noen av disse problemene kunne lett vært løst dersom de hadde hatt noen å henvende seg til, sier Ove.

Leder i Hordaland Høyre, Peter Christian Frølich, mener Ove  perfekt for jobben.

- Synet av Ove ute «i felten» er helt herlig. Han reiser rundt med skjemaet sitt, og noterer store og små problemer. Han sjekker ut alt, og banker på dører i departementer og direktorater for å hjelpe næringslivet. Han er en ekte Mr. Fix-it, sier PC.

Ove kan ikke love å løse alles problemer over natten, men tror næringslivet vil ha nytte av å kontakte ham.

- Vi kan ikke love at vi kan fikse alt, men jeg skal i alle fall gjøre det jeg kan. Håpet er at vi kan fikse små og store problemer som bedriftene møter på i en allerede vanskelig hverdag.

Ove kan kontaktes på 480 28 240, eller ove.trellevik@stortinget.no