Høyres stortingsgruppe søker sommerpraktikanter

Høyres stortingsgruppe søker sommerpraktikanter

Vil du jobbe med politikk og kommunikasjon i Norges største parti?

Høyre vil skape et samfunn med muligheter for alle. Nå ser vi etter nysgjerrige, utforskende og kreative personer som er glade i en variert hverdag. Du vil være en del av rådgiverkorpset vårt og bistå i det daglige mediearbeidet, arbeid med politiske utredninger og retorikkutvikling.

Vi ønsker å sette sammen en gruppe med ulike kompetanser som utfyller hverandre. Aktuelle kandidater er studenter som er godt i gang med en bachelorgrad. Du må kunne jobbe minst 6 uker, og gjerne enda flere, i perioden 1. juni – 1. september 2024. Vi ber om at du i søknaden angir nøyaktig hvilke uker du kan jobbe.

Her er det vi ser etter:

  • Politisk engasjement, gode kunnskaper om norsk politikk og en grunnleggende tro på Høyres politiske prosjekt
  • Gode vurderingsevner for hva som er et godt politisk budskap for våre representanter
  • Struktur og evne til å jobbe selvstendig, men bidra i team.
  • God penn og evne til å forklare politikk godt

Gruppen vil bli satt sammen av personer med kompetanse innenfor:

  • Medie- og pressearbeid (inkl. tekstproduksjon)
  • Tall, statistikk og analyse
  • Sosiale medier (innholdsproduksjon)

Vi ber om at du i søknadsbrevet beskriver hva slags kompetanse og erfaring du har innenfor disse områdene. Fortell oss også litt om din bakgrunn og vis gjerne eksempler på oppnådde resultater innenfor et eller flere av områdene.

Om oss:

Høyres stortingsgruppe har et godt sosialt miljø, og vi lover deg spennende oppgaver i et unikt politisk miljø. Stortingsgruppen består av 36 representanter og 40 ansatte. Sekretariatets fremste oppgave er å bistå stortingsgruppen med saksforberedelse og presentasjon av Høyres politikk.

Søknad og CV sendes stilling.cw@hoyre.no innen 1. mars. Har du spørsmål, ta kontakt med sekretariatsleder Christina Wist 930 84 976 eller leder av politisk avdeling Jens Frølich Holte 977 53 623.

Vi har også i perioder praktikanter som jobber noen uker eller måneder også utenfor sommermånedene der vi gjør løpende vurderinger ut ifra behov og prosjekter vi jobber med. Har du anledning til å jobbe noen måneder også utenom sommermånedene kan du gjerne sende inn en cv og søknad og angi perioden du har anledning til å jobbe.