Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

Høyre søker politisk rådgiver til kommunal- og forvaltningsfraksjonen (søknadsfristen er passert)

Vil du være med på å utforme Høyres innvandrings-, bolig- eller kommunepolitikk?

Vår rådgiver i kommunal- og forvaltningsfraksjonen på Stortinget skal videre til nye utfordringer i regjeringsapparatet og vi søker hans etterfølger.

Saksfeltet til kommunal- og forvaltningskomiteen er bredt og omfatter blant annet kommunal-regional- og distriktspolitikk, innvandringspolitikk, boligpolitikk, digitaliseringspolitikk, nasjonale minoriteter og rammetilskudd til kommuner og fylkeskommuner.

Som politisk rådgiver for Høyres kommunal- og forvaltningsfraksjon vil du ha ansvar for å følge opp Høyres fire representanter i komiteen med de politiske sakene, politikkutvikling og noe pressearbeid.

Høyres stortingsgruppe består i dag av 45 stortingsrepresentanter og 35 ansatte. Sekretariatets fremste oppgave er å bistå stortingsgruppen i det daglige arbeidet med praktisk tilrettelegging, saksforberedelse og presentasjon av Høyres politikk.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant utdannelse, gjerne mastergrad
  • God politisk innsikt og forståelse.
  • Meget god skriftlig fremstillingsevne
  • Evne til raskt å sette deg inn i nye saksområder og problemstillinger

Send søknad til stilling@hoyre.no og skriv «kommunalrådgiver» i emnefeltet. Søknadsfrist er 1. desember.

For spørsmål, ta kontakt med leder for politisk avdeling Bård Folke Fredriksen, telefon 415 04 162 eller sekretariatsleder Christina Wist, telefon 930 84 976.