Høyres logo på blå bakgrunn

Bli prosjektleder for Høyres programkomité

Høyres Hovedorganisasjon søker en prosjektleder for Høyres programkomité og for arbeidet med å utforme det programmet partiet skal gå til valg på i 2021
Noe av det viktigste et parti arbeider med, er å utvikle politikken vår. Høyre starter nå arbeidet med nytt stortingsvalgprogram.
Høyres Hovedorganisasjon søker en prosjektleder for Høyres programkomité og for arbeidet med å utforme det programmet partiet skal gå til valg på i 2021.
Stillingen krever betydelig og bred politisk innsikt og forståelse. Aktuelle kandidater må ha meget god skriftlig og muntlig fremstillings- og formuleringsevne.
Arbeidet vil i tillegg til selve skrivearbeidet og utredninger omfatte tilrettelegging og organisering av komiteens arbeid, møtevirksomhet og kontakt med omverden. Dette vil skje i nært samarbeid med komitéleder Linda Hofstad Helleland og nestleder Henrik Asheim.
Stillingen er et engasjement med snarest mulig tiltredelse og med varighet frem til utgangen av september 2021. Arbeidssted er Høyres Hus i Stortingsgaten 20 i Oslo sentrum, Stillingen vil også innebære omfattende samarbeid med Høyres gruppesekretariat på Stortinget.

Om Høyre

Høyres Hovedorganisasjon er Høyres sentrale administrasjon. Vi er 24 ansatte som bistår folke-, tillitsvalgte og ansatte på Stortinget, i fylker og kommuner med et bredt spekter tjenester innen områder som informasjon, kampanjer, organisasjons- og politikkutvikling. Vi er også ansvarlige for gjennomføring av større arrangementer. Vi gir våre ansatte muligheten til å bruke og utvikle sine talenter, kunnskaper og kreativitet.

Søknad merkes: Prog

Tiltredelse: snarest

Lønn: etter avtale

Søk her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=151609905&nocache=1562229755709

Spørsmål om stillingen kan rettes til Bård Folke Fredriksen, leder av politisk avdeling, Høyres stortingsgruppe. Telefon 415 04 162, epost: bff@stortinget.no