Søk

Kristian Mellem

Det skal bygges litt der mannen på 9. plass befinner seg - om det er hus, bedrifter eller politikk - det er ikke så nøye, men det må skje noe

Jeg 38 år gammel, født og oppvokst i et lite tettsted som heter Brandval, 2 mil nord for Kongsvinger, nært nok for å ta en harryhandel i ny og ne...

Min barndom var syftet til mye lek og moro i friluft, stort sett våte klær og blåmerker overalt. Jeg hadde en mor og far som tillot oss barn å utfolde oss, tenke sjøl og utvikle kreativitet. Dette noe jeg har reflektert i senere tid, da jeg nå er barnefar til ei på fem og ei på to år, samt at vi venter et barn til. Barna har samme mor! Og henne er jeg gift med, ei flott kvinne som er født og oppvokst i fagre Stryn.

Jeg har både praktisk og teknisk utdannelse, tømrerfag og fireårig teknisk fagskole. Jeg har til nå tilbrakt min yrkesaktivitet i det private næringsliv, og er naturlig nok veldig knyttet til byggenæringen som har vært arenaen.

Jeg startet tidlig med egen virksomhet og har etterhvert høstet mye erfaring ved å drive forretning. Jeg ble 50% eier og daglig leder i Alu Glass Produksjon i april 2003. Dette selskapet bygget undertegnede og en kollega til å bli en anselig bedrift på Jaren. På topp var vi 30 ansatte og omsatte for 70 mill. Desverre ble selskapet ikke mer en ti år og gikk konkurs februar 2011.

I dag er jeg daglig leder i selskapet Lydgulvsystemer AS på Lunner.


Vi er nå snart en familie på fem og bor på Brandbu. Her ønsker vi å fortsette å bo da vi har blitt veldig glad i Hadeland. Vi er blitt glad i folket, mulighetene, omgivelsene og tryggheten for våre barn.

Jeg går inn i noe nytt ved å involvere meg i politikken, så det skal bli veldig spennende. Gleder meg til å møte nye mennesker og få mulighet til å engasjere seg politisk.