Søk
Kilde. Mot.no

Sats på de unge!

Marker kan være stolte av UKH (Ungdommens Kultur Hus). Til tross for sine ca. 3500 innbyggere er vi i Eliteserien når det gjelder ungdomsarbeid. Vi nøler ikke med å gi honnør for det arbeidet som kommunen og de ansatte på UKH har lagt ned.

Marker Høyre ønsker å beholde UKH som i dag. Vi ønsker ikke nedskjæringer. Ungdommen er vår og landets framtid. Vi ønsker å ta godt vare på ungdommen og alle de positive ringvirkningene UKH bidrar til. Vi ønsker å skape sunne ungdommer som vil vende tilbake til kommunen, som ga dem gode oppvekstforhold, når de skal etablere seg etter endt utdannelse.

Klarer vi å hindre en ungdom fra drop out er kostnadene til UKH vel anvendte penger. Vi mener det derfor er feil med reduksjoner/nedskjæringer. Men vi vil, dersom vi kommer i posisjon, se på kostnader og disponering av penger for å se på disponeringer og muligheten for å få mer for pengene. Men å redusere sier vi nei til.

UKH favner ikke alle ungdommene i kommunen. Mange er tilsluttet lag og foreninger. Marker Høyre ønsker et aktivt og blomstrende liv for alle kulturaktivitetene og ser positivt på alt initiativ. Dette ønsker vi å støtte. Marker trenger et retningsskifte. Stem Høyre!