Parkering i Hammeren?

Gjesdal Høyre løfter blikket og ser mot Hammeren. Innvendig! 

Hvordan skape et godt miljø i sentrum får vi spørsmål om. Og det er et forståelig spørsmål etter mange år med et sentrum som mer er en byggeplass enn et levende og fint samlingssted for folk i Ålgård.

Godt begynt er halvt fullendt heter det. Sentrum er i endring og blir bra etter hvert, ikke minst er det vi ser av endringer rundt Magneten nå et godt tegn. Outleten kommer, og hva da er ofte neste spørsmål. Et spørsmål om de mange biler som skal innom Ålgård å handle.

Dette er et svært godt spørsmål. Skal vi trives i sentrum må vi ikke kveles av biler. Og skal Ålgård utvikles som handelssentrum, må vi ha plass til de som kommer hit i bil, for det er (forhåpentligvis) mange.

Gjesdal Høyre løfter blikket og ser mot Hammeren. Innvendig! Det er mulig å få til mange parkeringsplasser med å gå inn i fjellet og lage parkeringshus der. Dette er framtidsrettet både med hensyn til miljøet i sentrum og løser samtidig spørsmålet om hvor vi skal parkere. Og fjellet vi tar ut er det firma som vil ta i mot.

Når vi kan få det til og til hvilken pris vet vi ikke i dag, men det er en sak som vi i alle fall vil ha vurdert!