En stor takk til Sivertsen

– Din innsats, klokskap, raushet, erfaring og evne til å se dine medmennesker har vært uvurderlig for fylkespartiet, sa nestleder Ståle Sæther i sin tale.

Geir-Inge Sivertsen bla takket for sin innsats gjennom mange år som fylkesleder. – Din innsats, klokskap, raushet, erfaring og evne til å se dine medmennesker har vært uvurderlig for fylkespartiet, sa nestleder Ståle Sæther og høstet stående applaus.

I 2022 markerte vi frivillighetens år. Da hadde vår øverst tillitsvalgte 10 årsjubileum som fylkesleder. Ingen andre har fungert som fylkesleder i så lang tid, verken i Troms Høyre eller Finnmark Høyre.

– Kjære Geir-Inge, du har altså ledet Troms Høyre fra 2012-2018 og deretter Troms og Finnmark Høyre fra 2018-2023, og skal lede partiet ut 2023. Jeg ser i sakspapirene at du e innstilt på å lede valgkomiteen for Troms Høyre fra neste år. Det betyr at du altså ikke har tenkt å ta gjenvalg som fylkesleder i 2024, sa nestleder Ståle Sæther og fortsatte sin tale.

– Det er vel også sånn at dette kan være det siste årsmøtet i det som i dag er en felles fylkesorganisasjon. Du nyter stor respekt i partiet og vi er stolte av å ha deg som leder. For meg som nestleder er du en inkluderende, trygg og dyktig leder, og god venn, som jeg setter stor pris på. Og jeg kan neppe være den eneste siden du har fått fornyet tillitt år etter år.

– På denne tiden har du møtt mange mennesker, både i eget og andre parti. Du har et stort nettverk og du stor respekt også utenfor partiet. Du inngår kompromier når det trengs. Men du står også opp for politikken, partiet, dine kollegaer og du står støtt når det stormer som verst. Det viser alle de hjertelige hilsninger jeg har fått til deg, sa Sæther og avsluttet talen med følgende:

– Din innsats, klokskap, raushet, erfaring og evne til å se dine medmennesker har vært uvurderlig for fylkespartiet. Du har på ingen måte tenkt å trekke deg tilbake fra ditt politiske virke. Du e nominert som Senja Høyres ordførerkandidat og du stiller på fylkestings valglisten, og vil fortsette å gjøre en viktig og god jobb for partiet. Men på vegne av partiet vil jeg overreke deg en gave som takk for innsatsen så langt!

(Et utdrag av talen)