Langedahl valgt som toppkandidat for Finnmark Høyre

Høyre har avholdt sitt nominasjonsmøte for å vedta stortingsliste for Finnmark valgkrets. Nominasjonsmøtet ble gjennomført digitalt med 33 delegater tilstede, og Vetle Langedahl ble valgt som toppkandidat for Høyre i Finnmark. Langedahl er i dag politisk rådgiver for utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide.

Nyvalgt førstekandidat for Finnmark Høyre, Vetle Langedahl

– Først og fremst er jeg veldig takknemlig for tilliten. Det betyr mye at partiet har troen på meg og det er en tillitserklæring jeg tar på alvor, sier nyvalgte Langedahl.

– Denne valgkampen blir et maraton, ikke en sprint. Jeg er klar for å banke dører, stå på stand og møte velgerne i Finnmark. Solid innsats sammen med et samlet lag er definitivt oppskriften på å få et stortingsmandat i Finnmark, sier Langedahl.

-Valget til neste år handler først og fremst om hva vi ønsker med Finnmark. Jeg ønsker et Finnmark som tar i bruk mulighetene for vekst og utvikling og hvor flere ønsker å bo og leve. Da trenger vi en sterk røst fra Høyre på Stortinget, og den ønsker jeg å være, avslutter Vetle Langedahl.

For ytterligere kommentarer kontakt;

Vetle Langedahl, førstekandidat Finnmark Høyre: 913 09 667

Hele lista:

1. Vetle Langedahl (Hammerfest) 

2. Kristen Albert Ellingsen (Alta)

3. Christine Nilssen (Vardø)

4. Jan Ivvar Juuso Smuk (Nesseby)

5. Marianne Haukland (Alta) 

6. Sharon Fjellvang (Nordkapp)

7. Ståle Sæther (Loppa)

8. Ørjan Rasmussen (Sør-Varanger)

9. Ellen Kristina Saba (Tana)

10. Hege Christin Bjørkmann (Alta)

11. Jo Inge Hesjevik (Porsanger)