Svardal Bøe valgt som Høyres toppkandidat i Troms

Høyre har avholdt sitt nominasjonsmøte for å vedta stortingsliste for Troms valgkrets. Nominasjonsmøtet ble gjennomført digitalt med 77 delegater tilstede, og Erlend Svardal Bøe ble valgt som toppkandidat for Høyre i Troms. Svardal Bøe er i dag gruppeleder for Høyre i Tromsø kommunestyre. 

Nyvalgt førstekandidat for Troms Høyre, Erlend Svardal Bøe

— Dette har vært en lang høst for meg. Jeg setter enormt stor pris på tilliten fra medlemmene, og er klar til å gi alt i valgkampen. Akkurat nå er jeg bare utrolig glad og lettet, sier Svardal Bøe. 

— Vi må sikre mer kompetent arbeidskraft i regionen. To av tre bedrifter i landsdelen vår sier at de ikke har nok kompetent arbeidskraft. Det er med på å forsinke og hindrer videre utvikling av næringslivet vårt. Da må vi satse mer på et godt utdanningstilbud og mer desentraliserte studier, avslutter Svardal Bøe. 

— Jeg er klar til å starte valgkampen allerede på mandag. Vi trenger nordnorske politikere som snakker om mulighetene vi har i nord, og som har politikk som gjør at vi kan utnytte de til vekst og utvikling i vår region, sier Svardal Bøe. 

Hele den valgte lista: 

1. Erlend Svardal Bøe (Tromsø)

2. Christine Bertheussen Killie (Tjeldsund) 

3. Tonje Nilsen (Storfjord) 

4. Rune Stenstrøm (Harstad) 

5. Anne Berit Figenschau (Tromsø) 

6. Johannes Utvåg (Tromsø) 

7. Regina Alexandrova (Bardu)

8. Geir-Inge Sivertsen (Senja)

9. Elin Byberg (Senja)

10. Karl-Gunnar Skjønsfjell (Nordreisa) 

11. Nina Margrethe Dons-Hansen (Harstad) 

12. Benjamin Furuly (Tromsø)