Gigantisk satsning

Støre snakker om avskilting av lærere – som den lærde mann han er, er det derfor merkelig at han misforstår Høyres politikk så grundig. Det er mulig det er med overlegg, men påstanden kan uansett ikke stå uimotsagt.

Lars Inge Rønholt er stortingskandidat ved valget til høsten

Det Høyre tilbyr lærerne er en gigantisk satsning, som mange andre yrkesgrupper faktisk misunner dem. Lærerne innehar en sentral og viktig rolle i det norske samfunnet. De forbereder til enhver tid våre barn for å stå best mulig rustet for fremtiden. Da er tanken at de og bør få anledning til å videreutvikle seg, lærerne altså. De tilbys en gratis og lønnet oppgradering. Vi har til enhver tid et ønske om å være best, best i verden faktisk. Eksempelvis innen idrett, miljø, næringsutvikling osv. osv. Hvis vi skal nå disse målene, hvorfor skal vi ikke også da ha verdens beste lærere, lærere som ligger helt i forkant, både hva fag og pedagogikk angår. En slik satsning kaller Støre å avskilte lærere, vi mener vi satser videre på en meget god ressurs, en resurs vi mener det er vel verd å satse store midler på, nettopp for å komme til topps også her.

Så kjære velger, ønsker du fremdeles «1987» modellen, eller ønsker du den påkostede versjonen, som bygger på alt det gode fra 1987, men som har tatt opp i seg det som har skjedd av utvikling frem til 2021?