Vi skal samarbeide i Viken

Jonas Nikolaisen
Jonas Nikolaisen, 3. kandidat Sigdal og Eggedal Høyre

I dette innlegget skriver 3. kandidat Jonas Nikolaisen om hvordan Modum, Sigdal og Krødsherad skal klare å være sterke i nye Viken fylke.

I Bygdepostens utgave den 3. september spør Reidar Bjerke om hvem som skal snakke Modums sak i Viken. 

I tillegg til å være Sigdal og Eggedal Høyres 3. kandidat stiller jeg også som 28. kandidat for Viken Høyre. Jeg lover at jeg også skal snakke Modums sak i Viken. Listeplasseringen er ikke sikker, men den ligger ganske nærme der Høyre er på de siste meningsmålingene. Dermed håper jeg også å få møtt i fylkestinget etter valget.

Selv om jeg er bosatt i Sigdal, kommer jeg til å snakke hele Midtfylkets sak. Jeg har lenge vært kjent med Modum-politikken gjennom mine verv i Unge Høyre, hvor jeg også hadde gleden av å delta på gruppemøter i Modum Høyre over flere år. 

Det er viktig at politikerne i Midtfylket fortsetter å samarbeide godt med hverandre for å skape gode tjenester og sterke fagmiljø sammen. Ingen er tjent med at vi blir sittende på hver vår tue.

Vi har et godt samarbeid på tvers av kommunegrensene mellom Modum, Sigdal og Krødsherad. Derfor tror jeg at jeg er godt rustet for å tale hele Midtfylkets sak. Det samme gjelder mine medkandidater herfra.  

En rask titt på Høyres liste viser nemlig at det også er mange flinke moinger som ligger an til å bli en del av varalisten til fylkestinget, blant annet Anita Skretteberg, Runar Andersen, Jon Hovland og Fin Resch. 

Dette betyr også at vi kommer til å møte sammen på gruppemøter i partiet, samtidig som det kanskje åpner seg en eller flere plasser i utvalg. Høyres Viken-gruppe er allerede nå flinke til å involvere alle deler av det nye fylket, uansett om man bor i Hallingdal eller Halden, Modum eller Sigdal. Derfor kommer vi også til å være en sterk stemme i nye Viken. Det er blant annet slik vi får på plass ny Rv35, ny avkjøring til Sigdal, oppgradert Rv7 og et busstilbud som korresponderer.

Men én ting er i hvert fall sikkert. For å få en lokal kandidat inn i fylkestinget, må man også stemme på en. 

Godt valg!


Innlegget ble først publisert i Bygdeposten.