Må Ap ha det inn med teskje?

Yngve Lofthus Teigen i Lillestrøm Ap, lurer på om jeg forteller sannheten i et svarinnlegg på mitt klare budskap om at Høyre ikke vil sette eldreomsorgen ut på anbud eller privatisere hele omsorgen.

Jeg er veldig sikker på at velgerne forstår hva Høyre mener med private og ideelle som tjenesteytere i omsorgen, selv om Ap og Lofthus Teigen ikke forstår det. Det er overhodet ikke «rotete» som han beskriver det i sitt innlegg, men veldig klart at Høyre er for mangfold og valgfrihet for den enkelte. En meningsmåling VG i forrige uke utførte, viste et stort flertall i befolkningen for å la private også få lov til å tilby omsorgstjenester i tillegg til kommunal drift. Vanlige folk, som Ap er så opptatt av, vil altså ha dette som et tilbud de selv kan velge. Ap er helt i utakt med vanlige folk når det kommer til hva som er best for den enkelte.

En institusjon drevet av private vil ikke koste innbyggerne mer enn en institusjon drevet av kommunen. Det er mange erfaringer på dette i Oslo, hvor en av institusjonene som scoret høyest på brukerundersøkelser, var drevet av private. Det la Ap i Oslo ned av ideoligiske grunner.

Vil man ha valgfrihet og er for fritt brukervalg i omsorgen, så må man stemme på Lillestrøm Høyre.

Godt valg!