Bli med i Team Erna

Vi er godt i gang med valgkampen og inviterer deg til å bli med i Team Erna!

Hva er Team Erna?

Team Erna er et sted hvor du kan melde inn hvilke aktiviteter du som frivillig ønsker å bidra med denne valgkampen.

Vi vet at det er mange der ute som kan bidra med mye forskjellig – og vi ønsker at alle som kan skal få bidra på sin måte. Derfor kan du nå melde deg på de aktivitetene som passer akkurat for deg!

Etter at du har meldt inn hvilke aktiviteter du ønsker å delta på, blir du kontaktet av din lokal- eller fylkesforening innen kort tid.

For å drive en valgkamp er vi avhengige av mange frivillige som ønsker å bidra til valgseier. Vi tror at alle har noe å bidra med enten fysisk, på nett eller ved donasjoner.

Det viktigste for oss er uansett at vi har gode Høyre-ambassadører rundt om i landet som kan spre glede og positivitet over Høyres arbeid, og å få flere med på laget ved å verve en venn eller to.

Sammen med deg har vi muligheten til å vinne valget og bli historiske. Erna Solberg kan bli statsminister for tredje gang. Jeg håper at du vil bli med på laget!

Følg linken for å bli med i Team Erna https://teamerna.no/?utm_campaign=unspecified&utm_content=unspecified&utm_medium=email&utm_source=apsis-anp-3

Hilsen

Stian Hætta Fjellheim – leder Alta Høyre