Jeg vil at Råde skal være et godt sted for ungdommen 

Jeg engasjerer meg for Råde Høyre, fordi jeg mener at Høyre har den beste politikken, og at ungdommen skal ha en stemme inn i kommunestyret

Jeg heter George og har hatt store deler av min oppvekst i Råde. Jeg har gått i barnehage og på skole i Råde. Råde IL med fotballen har fulgt meg hele livet og jeg er derfor veldig opptatt av hvilke tilbud og møteplasser ungdommen har her i bygda.  
I tillegg til skole og fotball jobber jeg som restaurantsjef på Kystkroa, Skjæløy. Det å engasjere seg i lokalmiljøet er både spennende og lærerikt og jeg har allerede sittet en periode i kommunestyret.  Det som opptar meg er å få på plass et nytt sted hvor ungdom og alle aldre kan møtes. Jeg håper derfor at vi snart kan få på plass “Langhuset”. Det tror jeg kan bli en flott storstue for hele Råde.  Alle aktiviteter er helt avhengig av ildsjeler. Det ser vi på “Huset”, Parkfestivaler og ikke minst det jeg har tettest på meg Råde IL. Derfor er vilkårene for frivilligheten noe som ikke må glemmes. Når det skal sies synes jeg at vi må få på plass enda flere tilbud til andre enn de som driver med fotball for eksempel. Ellers håper jeg at så mange som mulig av Rådes ungdommer som studerer ute, vil komme tilbake til Råde etter endt utdannelse. Da er det viktig å ha nok boliger for alle aldre. Jeg vil nemlig at Råde skal være et godt sted for ungdommen.