Vi trenger et nytt Kulturhus i Karlshus!

Et signalbygg, Kulturhus, Langhus, midt i Karlshus sentrum vil være bra for oss alle sammen og samtidig tiltrekke oss nye Rådefolk!

Jeg har gått på skole i Norge og USA, og sett hvordan mennesker fra ulike kulturer fint kan leve sammen. På Universitetet jeg gikk på i Florida (der jeg tok en MBA) så var vi studenter fra 69 forskjellige land. Og det var fint å se hvordan vi alle fungerte sammen! Det spiller ingen rolle hvor i verden du kommer fra, vi er bare mennesker, med menneskelige behov. Vi vil bare bli beriket med ny informasjon om hvordan de andre kulturene fungerer hvis vi kommer fra ulike land.  

Jeg har samboer, to flotte jenter på 16 og 18 år og en hund. Jeg er fra Råde og har bodd i Råde hele livet unntatt skolegang og litt jobb andre steder. Fritidsaktiviteter er øl, noe jeg også jobber med.

Jeg har vært med i politikken i Råde i 12 år og har sittet i Kommunestyret, Formannskapet og den gang; Utvalg for Teknikk (nå Samfunnsutvalget). Sentrumsplanen er noe vi har jobbet med i mange år og som nå er ferdig. Det blir spennende å se hvordan Karlshus sentrum vil utvikle seg de neste årene. Jeg håper sentrum vil bli et sted hvor folk kan møtes, snakke sammen, ha det gøy og utveksle erfaringer.