Ekstraordinært Nominasjonsmøte

Haugesund Høyres Ordførerkandidat Harald Larssen Lønning og Daniel Whittle Stensland fra Haugesundregionen Unge Høyre etter nominasjonsmøtet (foto: Karoline Sjøen Andersen).

Grunnet Gunnar Amundsens valg om å trekke seg som Haugesund Høyres ordførerkandidat, ble det 11.februar 2019 holdt ekstraordinært nominasjonsmøte på MM Upstairs. Harald Larssen Lønning ble der enstemmig valgt til vår ordførerkandidat ved høstens valg. 

Det ekstraordinære nominasjonsmøtet ble avholdt på MM Upstairs, og var en kort prosess. Oppmøtet var over all forventning, og ekstra stoler måtte settes frem for at alle skulle få sitteplass. 

Leder av Haugesund Høyre, Anders Amunstad Balle åpnet møtet før han ga ordet til Rogaland Høyres Fylkesordførerkandidat Ole Ueland. Det var altså Ole som fikk æren av å "banke" Harald gjennom som Haugesund Høyres Ordførerkandidat til stående applaus. 

Harald holdt en glimrende takketale hvor han også fikk skissert sitt politiske prosjekt for Haugesund for de oppmøtte. 

Ole Ueland ga en orientering fra fylkeslaget, og Stortingsrepresentant Sveinung Stensland svarte på vegne av regjeringen på engasjerte spørsmål fra salen. 

Alt i alt et meget vellykket møte. Da kvelden kom postet Harald følgende medling på Facebook:

"Takk for tilliten 💙 Gleder meg til å jobbe sammen med et fantastisk høyrelag for å få Høyre tilbake i posisjon, i byen jeg er så inderlig glad i!"

Vi gleder oss til en spennende valgkamp med Harald i spissen!