Fremtidsblikk på Haugesund

Byen vår er i større grad blitt en sentral spiller for entreprenørskap og innovative aktiviteter. Nye grûnderbedrifter har etablert seg, og konsepter som Sildikon Valley og FinBy skal engasjere, fascinere og lokke folk tilbake til Haugalandet; men hva skal egentlig til for å skape en by vi ønsker å bo og jobbe i?

Arrangementet er åpent for alle. Det vil være gratis inngang for Høyre-medlemmer (ikke-medlemmer kr. 100,-).

Torsdag 21. mars møtes vi til inspirerende foredrag i Nordsjø Kontorpark. Vi starter med 10-minutters innledninger fra spennende bybyggere, og avslutter med en panelsamtale der Karmøybuen Margaret Hystad utfordrer paneldeltakerne på hvordan fremtidens Haugesund bør være.

Hovedinnleder og panelleder:
Margaret Hystad er Investor med lang erfaring fra etablering og arbeid med vekstbedrifter. Hun har tidligere bodd sentralt i Smedasundet i 10 år og har vært med på flere byutviklings prosjekter innen eiendomsutvikling.

Paneldeltaker:
Harald Larssen Lønning (foto: Kristoffer Vincent Hansen) er gruppeleder, kommunalråd og ordførerkandidat for Haugesund Høyre.

Paneldeltaker:
Camilla Klovning Strømø (foto: Alfred Aase, Haugesunds Avis) jobber som sentrumskoordinator for Haugesund sentrum og besitter lang erfaring innen handelsbransjen.

Paneldeltaker:
Morten Joachim Henriksen (foto: Christian Roth Christensen, Dagbladet) er dramatiker, regissør og teatersjef for Haugesund Teater. Morten er "innvandrer" til Haugesund og har fartstid fra flere byer og landsdeler i Norge.

Paneldeltaker:
Håkon Larsen (foto: Alfred Aase, Haugesunds Avis) har bygget seg opp til å bli en av de største eiendomsutviklerne i sentrum og tok i fjor på seg vervet som leder for Sentrumsgårdene i Haugesund.