«Ryfylke kan bli uten påvirkning – står for langt nede på valglistene»

Fylkespolitikerne behandler mange saker som er viktige for folk i Ryfylke. Men fylkestinget kan de neste fire årene bli uten representanter fra denne delen av fylket. Kristoffer Amdal, Strand Høyre, er den av kandidatene fra Ryfylke som har den beste sjansen for å bli valgt inn.

Irene Heng Lauvsnes og Kristoffer Amdal foran skilte med Ryfast takstene
Irene Heng Lauvsnes og Kristoffer Amdal foran skiltet med Ryfast takstene. Fylket er en viktig aktører å få med seg i jobben med med å få ned takstene.

Ordfører Irene Heng Lauvsnes, er bekymret for at Ryfylke skal bli uten innflytelse i fylkespolitikken. Hun har dessuten fått inntrykk av at mange lokale velgere bare stemmer ved kommunevalget, og ikke fylkestingsvalget.

Best sjanse for å å bli valgt inn i Fylkestinget har trolig strandbuen Kristoffer Amdal, som er på 12. plass på Høyres liste. Høyre har hatt 10 representanter i fylkestinget i den siste perioden, og med et godt Høyre-valg vil Amdal ha gode muligheter til fast plass. Men det er ikke garantert at 12. plassen er godt nok for å komme inn. Skriver Strandbyen i en nettartikkel.