Åpent møte - "Jernbanen gjennom Malvik"

Den 14.desember 2016 inviterte Malvik Høyre til et åpent møte med tema "Jernbane gjennom Malvik".

Temaet "Jernbane gjennom Malvik", har vært viktig for vår kommune i lengre tid og det har engasjert både innbyggere og politikere.

Malvik Høyre var så heldige å få besøk av Wencke Eek fra gruppa, Malvikstranda – tog og/eller trivsel, som gav oss en oppdatert status i saken og svarte på spørsmål fra de som kom på møtet.

Det ble et meget godt og informativt møte, og det var mange som hadde tatt turen til Vikhammer Motell for å få bedre innsikt i saken.

Malvik Høyre syntes det er stor grunn til å takke de som er aktive i innbyggergruppen, Malvikstranda – tog og/eller trivsel. De har jobbet iherdig opp mot politikere i alle partier både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Malvikstranda – tog og/eller trivsel har forsynt oss med fakta og informasjon, som til slutt har overbevist ledelsen i de borgerlige partiene, med å få vedtatte forslag som resultat:

Ber regjeringen i forbindelse med NTP utrede om og hvordan elektrifisering av strekningen Trondheim- Stjørdal kan gjennomføres sammen med etablering av et nytt dobbeltspor på strekningen.