Mari prioriterte Hommelvik ungdomshus

Mari Holm Lønseth (25) står på andreplass på stortingslisten for Sør-Trøndelag Høyre til valget i september, og 27. april besøkte hun ungdomshuset i Hommelvik.


Fritidsklubbens dag

Midt i  mars ble alle politikere i kommunestyret her i Malvik kommune, invitert til en morsom dag sammen med ungdommene på Hommelvik ungdomshus i forbindelse med «Fritidsklubbens dag».

Brukerne av ungdomshuset synes det var viktig at politikerne fikk se hvor viktig ungdomshuset er for ungdommene, og hva de gjør på ungdomshuset.

Utfordret til fotballkamp

Kommunestyrets representanter ble utfordre til fotballkamp på Øya, da mellom politikerne og ungdommene før turen skulle gå til ungdomshuset for å en omvisning. Her inviterte ungdommene til at vi få se, høre og gjøre alt fra taler, innslag fra ungdommene og spill, mat og konkurranser.

Dessverre måtte ungdomshuset avlyse. da det bare hadde kommet positivt svar fra to partier angående åpen dag ved Hommelvik Ungdomshus.

Malvik Høyre skjønner at ungdommene syntes dette var utrolig dumt, og at ungdommene faktisk hadde gledet seg til dette.

Det var derfor flott å se at ungdommen ikke gav opp, og isteden inviterte til åpent hus torsdag den, 27. april.

Mari prioriterte

Mari innehar andreplassen på stortingslisten for Sør-Trøndelag Høyre til valget i september, og da hun fikk høre at det skulle være åpent hus hadde hun lyst til å se hvordan ungdommene har det på ungdomshuset i Hommelvik.

Spesielt syntes hun et slikt initiativ som kommer fra ungdommene selv, er veldig viktig å prioritert. Hun ser viktigheten med slike tilbud for ungdom og gir honnør til alle de som gjør dette mulig.

Mari er advokatfullmektig, sitter i bystyret i Trondheim og har blant annet vært leder i Sør-Trøndelag Unge Høyre og innvalgt i ungdomspartiets sentralstyre, i tillegg til en rekke andre verv i partiet Høyre.

Mari Holm Lønseth står altså på andreplass på stortingslisten for Sør-Trøndelag Høyre, på plassen bak Kulturminister Linda Helleland, og vil nok med meget stor sannsynlighet ha arbeidssted på Stortinget etter valget.

Vi i Malvik Høyre er veldig glade for at Mari tok seg tid tid til å møte ungdommene på ungdomshuset i Hommelvik, og vi håper dette besøket gav et lite plaster på såret til de ungdommene som hadde sett frem til besøk av alle kommunens folkevalgte.