Fagottvegen, må bli en trygg skoleveg

Malvik Høyre krever nok en gang at alle skal ha en trygg skolevei! 

Malviknytt.no skriver i en sak den 11. februar at planene for etablering av fortau i Fagottvegen på Vikhammer nå er ferdigstilte, men at det ikke finnes kommunale midler til utbedring av Fagottvegen. 

– Slik kommuneøkonomien ser ut for øyeblikket har vi ikke midler til å dekke dette, sier Olav Bidtnes til Malviknytt.no.

Malvik Høyre har lenge hatt fokus på trafikksikkerheten i kommunen. i september 2015 tok vi med Linda C. Helleland Hofstad og Torhild Aarbergsbotten til Fagottvegen og Vikhammeråsvegen i Malvik.

Overskriften den gangen var "Malvik Høyre krever at alle skal ha en trygg skolevei".

Dette er noe vi i Malvik Høyre selvfølgelig fremdeles jobber for, og vi mener det er på høy tid at det nå tilrettelegges for trygg skoleveg også i Fagottvegen.

Fylkeskommunen går inn med 60% av kostnadene, så selv om det enda ikke har kommet frem kostnader for prosjektet, så skal Malvik kommune kun stå for de resterende 40 % av kostnaden.

Vi i Malvik Høyre mener nå det er på høy tid å gjennomføre disse planene, for det er først når prosjektet er gjennomført, at vår innbyggere kan dra nytte av det.