Regional kommunekonferanse i Trøndelag

Bli med på Høyres regionale kommunalkonferanse i Trondheim! 

Årets kommunalkonferanse i Tønsberg måtte dessverre avlyses på grunn av covid-19 restriksjoner. I stedet blir det regionale kommunalkonferanser rundt om i landet. 

Trøndelag Høyre ønsker derfor å invitere lokale folkevalgte, tillitsvalgte og aktive Høyremedlemmer til regional kommunalkonferanse på Scandic Nidelven i Trondheim lørdag 5. september fra kl. 10.00.  

Vi håper at en regional kommunalkonferanse vil gjøre at enda flere fra Trøndelag kan delta. Dagen vil bli delt opp i tematiske sekvenser med ulike foredrag tilpasset lokale folkevalgte.  

Vi kommer tilbake med fullt program for dagen senere, men kan melde at Helseminister Bent Høie kommer og at vi får besøk av kommunikasjonseksperter fra stortingsgruppen.

Deltakeravgift er på 350 kr for konferansen og 425 kr for middagen på kvelden. Vi håper du blir med oss hele dagen og kvelden.  

Vi legger i utgangspunktet opp til at dette er en dagssamling uten overnatting. Dersom noen likevel har behov for overnatting, er det mulig og du krysser av for det i påmeldingsskjemaet.  

På grunn av covid-19 restriksjoner er det begrenset plasser på konferansen og her gjelder førstemann til mølla prinsippet. 

Vi gleder oss masse til å igjen kunne se mange kjekke Høyrefolk. Så meld deg på, og fortsatt god sommer!  

 

 

MELD DEG PÅ HER