Bjarne Steen blir ny styreleder

Et enstemmig årsmøte i Larvik Høyre den 27.november 2014 valgte Bjarne Steen som ny styreleder i Larvik Høyre. Han overtar etter Asbjørn Birkeland.

Bjarne Steen ble også enstemmig valgt til Høyres ordførerkandidat i Larvik på nominasjonsmøtet tidligere i måneden. Han har 19 års erfaring fra kommunestyret i Lardal, og har også vært varaordfører og vararepresentant til Stortinget.

- Bjarne har den tyngde og erfaring som trengs for å vinne valget til høsten. Vi samler nå ledelsen av både lokalpartiet og valgkampen under Bjarne, slik at vi er et samlet parti med en sterk og fornyet valgliste. Dette må bli bra sier avgående leder Asbjørn Birkeland.

- Jeg gleder meg til å ta over stafettpinnen som leder for Larvik Høyre, og ta fatt på det lange valgkamparbeidet frem til september neste år. Nå står utformingen av valgprogrammet på listen over prioriterte saker som først skal være ferdig sier Bjarne Steen.

Asbjørn Birkeland fortsetter i styret sammen med Kent-Rune Sætrum, Sven Marius Gjeruldsen Halle, Morten Riis-Gjertsen og Bendik Rød Karlsson, pluss lederne for Senior Høyre, Unge Høyre og kommunestyregruppen.