Er du 75 får du besøk

Henriette Aanesen
En dame jeg treffer med jevne mellomrom møtte jeg i går. Hun fortalte at hun var veldig fornøyd. Hun hadde fått besøk av en sykepleier som jobber i kommunen. Sykepleieren hadde kommet på besøk for å kartlegge om min venninne hadde behov for hjelp og om det er hjelpemidler hun trenger for å bo hjemme. Min venninne var kjempefornøyd. Hun fikk også denne sykepleieren som sin kontaktperson. Det er med på å skape trygghet. Min venninne fortalte meg at dette er en tjeneste hun ikke kjente til. 
Jeg vet at vi har mange dyktige medarbeidere i Drammen Kommune som arbeider for at folk skal få den hjelpen de trenger, når de trenger det. Jeg ser at vi kan forbedre tjenestene og ett av områdene vi kan bli bedre på er informasjon.  En oppsøkendetjeneste som har eksistert noen år, men som mange ikke kjenner til er nettopp det å få besøk av en sykepleier, når du fyller 75 år.

I Høyre arbeider vi hele tiden for å lage gode, trygge rammer for de eldste i Drammen. Vi vil at du skal få den hjelpen du trenger når du trenger og vi vil at du skal føle deg trygg. Jeg er så heldig å være medlem av Bystyret i Drammen for Høyre. Det har jeg vært de siste 4 årene. I den første tiden var jeg vararepresentant. Da møtte jeg ofte i komité for helse og omsorg. Det skjer mye positivt i omsorgstilbudet i Drammen og det er hyggelig med gode tilbakemeldinger.