Konstituerende møte i Viken Høyre og Nominasjonsmøte i Viken Høyre

Lørdag 17. november var en svært begivenhetsrik dag for oss i Drammen Høyre. Først var vi med på å legge ned Buskerud Høyre, før vi deretter etablerte Viken Høyre. Til slutt gjennomførte vi nominasjonsmøte for Viken Høyre foran fylkestingsvalget for 2019 i det nye fylket. 

Først og fremst er det noe vemodig at Buskerud Høyre slutter å eksistere slik vi kjenner det. Buskerud Høyre blir en del av Viken Høyre, men vil fortsatt bestå på papir som Buskerud stortingsvalgkrets. Møtet som ble avholdt lørdag var en kort affære med kun forslaget om nedleggelse på dagsorden. 

Lørdagens andre møte hvor vi etablerte Viken Høyre var derimot spennende for Drammen Høyre. Her ble vår egen Kristin Ørmen Johnsen valgt som leder i den nyopprettede fylkesforeningen. Det er vi skikkelig stolte over! 

Det siste møtet var det de fleste forventet mest spenning rundt. Der skulle fylkestingslisten bestemmes. Her kan vi i Drammen Høyre virkelig være fornøyde. Vi har fått inn mange av våre svært dyktige kandidater. For det første ble nåværende ordfører i Drammen Tore Opdal Hansen valgt til andrekandidat og partiets fylkesordførerkandidat. Deretter fulgte følgende kandidater fra Drammen:
13. Egil Ax
18. Christina Højer Mørkve 
21. Johan Baumann
31. Cordelia Bardalen
43. Sigrid Marie Thielemann
44. Dag Fjeld Edvardsen
52. Caroline Hoff
73. Jarle Hovland
76. Anahita Ambrosio
86. Mette Høyem
90. Stein Ramberg