Åpning av Forening for barnepalliasjon i Kristiansand

F.v. Norunn Tveiten Benestad, Ingunn Foss, Natasha Pedersen, Svein Harberg og Nina Roland

Sentrale politikere fra Agder Høyre deltok idag på innflytningsfest for Forening for barnepalliasjon i Kristiansand sentrum, samtidig som vi her markerte vår støtte til barnehospice på Agder.

Tidligere denne uken annonserte Høyres fylkeslag i Agder at vi vil arbeide for at Norges første barnehospice skal legges til Agder. Les hele pressemeldingen HER.

Derfor var det også naturlig at våre mest sentrale politikere deltok på åpningsfest og snorklipping av det nye kontoret til Forening for barnepalliasjon (FFB) i Kristiansand sentrum.

FFB hadde invitert sponsorer og samarbeidspartnere, samt media, til å overvære en offisiell åpning av kontoret i Tollbodgata. Fra Agder Høyre deltok stortingsreprensentantene Norunn Tveiten Benestad, Ingunn Foss og Svein Harberg sammen med leder av Kvinneforum, Nina Roland.

Ordfører i Kristiansand, Harald Furre var invitert til åpningen for å innlede og klippe snoren til kontoret til FFB.

Vår pressemelding om barnehospice ble tatt godt i mot, men er bare første steg på vei til å realisere drømmen til Natasha nemlig barnehospice i helsebyen Eg i Kristiansand som allerede har hatt flere møter med både Helse-/omsorgsminister Bent Høie og statsminister Erna Solberg.

Høyre jobber nå videre med å inkorporere dette i vårt partiprogram 2019-2023.