Bli med i programprossessen!

I løpet av høsten vil vi tilby deg som medlem mulighet til å påvirke Høyres politikk ved å delta i arbeidet med dette stortingsvalgprogrammet. (Foto: Tor Marius Markussen)

Vi skal få fart på Norge igjen i tiden som kommer. Det krever tydelige politiske prioriteringer som fremmer vekst, skaper arbeidsplasser, og bidrar til grønn omstilling.

Send oss dine innspill og hjertesaker idag. Klikk her!

Høyres nasjonale programkomite vil i løpet av september sende ut 1. utkastet til Stortingsvalgprogram 2021-2025. Statssekretær Aase Marthe Horrigmo fra Kristiansand er medlem av programkomiteen.

I løpet av høsten vil Agder Høyre tilby alle våre medlemmer muligheten til å delta i prosessen med programarbeidet. I løpet av september vil vi sende deg tid og sted for våre regionale innspillsmøter rundt i Agder. Alle er velkommen, håper du vil delta her.

I tillegg vil vi jobbe med politikkutvikling under vår regionale kommunalsamling i Kristiansand 5. september. Les mer om konferansen her.

Videre er du velkommen til årsmøte i din lokalforening. Årsmøtene avholdes normalt innen utgangen av desember, hvor alle medlemmer er hjertelig velkommen til å delta.

Her kan man ta til orde for endringsforslag til det utsendte programutkastet. Disse forslagene gjennomgåes av en programkomite, og forslagene behandles videre av Agder Høyres fylkesårsmøte 5. - 6. februar 2021, som vedtar hvilke endringsforslag som skal sendes til Høyres landsmøte 2021.


Har du spørsmål til programprosessen i Agder Høyre? Ta kontakt med regionrådgiver Tor Marius Markussen på e-post: tmm@hoyre.no.