Enighet i kommunestyret

«Alle i Aukra skal kunne leve gode liv, uavhengig av funksjonsnivå. Vi skal ikke skamme oss over å ha gode tjenester»

Artikkel på rbnett.no

I forrige kommunestyre behandlet vi saken som omhandla «gjennomgang av tiltak funksjonshemma, ny saksutgreiing». På folkemunne kalt «Bergtun-saka»

Ei viktig sak for kommunen vår og vi vil takke alle som tar kontakt med oss og arbeider for sitt syn på saka. Ikke nøl med å ring oss dersom du har synspunkt vi bør vite om!

Gruppeleder holdt innlegg i kommunestyret:

» I lokalpolitikken er det ofte fokus på hvor uenige vi er. Mange av sakene vi diskuterer er preget av stor uenighet. Jeg vil heller fokusere på hvor enige vi er i mange saker. Som i saken vi behandler nå.
Vi er enige om at det skal være godt å leve. Vi er enige i at det skal være godt å leve i Aukra. Og det skal skal være godt å leve i Aukra, uavhengig av funksjonsnivå.

Vi skal tåle å bli sett å kortene. En gjennomgang av våre tjenester kan ofte være sunt, men fokuset må hele tiden være på forbedring, ikke kutt.

Jeg er trygg på at administrasjonen også har dette fokuset og at tjenestene våre fremover vil bli forbedret i fremtiden.»

Aukra Høyre sin gruppeleder er sitert i innlegget til Romsdals Budstikke;


– Alle i Aukra skal kunne leve gode liv, uavhengig av funksjonsnivå. Vi skal ikke skamme oss for å ha gode tjenester.
Anita Oterhals Eide, H.

Hele artikkelen kan du lese her: (plussartikkel) https://www.rbnett.no/nyheter/i/qWxKxm/skal-ligge-litt-over-andre-kommunar