Stavanger er blå!

I en ny måling gjennomført i Stavanger får Høyre 33,9% oppslutning og er byens desidert største parti.

I samme måling får Høyre, Venstre, Fremskrittspartiet og Krf rent flertall i kommunestyret. Av 600 spurte var det ikke én eneste som svarte at de ville stemme Fnb hvis det var kommunestyrevalg i dag. Resultatene styrker konklusjonen fra Aftenbladets måling i oktober 2020, nemlig at Stavangers befolkning helst ser ikke-sosialistisk side tilbake ved roret i byen så fort som mulig.

Gruppeleder Sissel Knutsen Hegdal er fornøyd med resultatet.

Det er helt nydelig å se at velgerne er tilbake etter en kort protestrunde hos andre partier. Vi måtte betale dyrt for å stå rakrygget i bompengesaken gjennom 2019, men vi er veldig takknemlige for tilliten de igjen viser oss.

Sissel Knutsen Hegdal, gruppeleder Stavanger Høyre

Målingen blir gjort i en tid der opposisjonen på Stortinget sine lokale representanter for lengst har begynt valgkampen til Stortingsvalget og det blir sagt at folk er lei koronatiltak. Det gjør denne målingen ekstra sterk.

Dette gjør oss supermotivert for å stå på videre for sakene vi brenner for, enten det er fokus på næringsutvikling, kunnskap og like muligheter i skolen, kvalitet i barnehagen eller en kunnskapsbasert og entusiastisk tilnærming til klima- og miljøspørsmål.

Sissel Knutsen Hegdal, gruppeleder Stavanger Høyre