Inviterer til onsdagsvandringer

-          Det skal være helt uforpliktende og en anledning til å ta opp saker man er opptatt av. Høyres Kjetil Utne inviterer alle som ønsker det til å bli med på en vandring med start foran Rådhuset hver første onsdag i måneden kl 18. Vandringene er en anledning for å snakke om politiske saker eller hva som helst ellers man er opptatt av.

-          Etter at jeg har gått alle byens gater de siste 1-2 årene har jeg oppdaget at det er lettere å prate uforpliktende om det man måtte ha på hjertet når man  kombinerer det med en vandring. Derfor ønsker jeg å gjøre dette til en fast månedlig tradisjon. Om det kommer en eller ti eller tyve som vil være med spiller ingen rolle. Vi går en tur uansett, og etterpå dropper vi innom en kafe og fortsetter praten hvis noen ønsker det, forteller Utne.

-          Onsdag 2.desember kl 1800 er tidspunktet for neste byvandring. Da har jeg invitert med meg Ismail Muhyadin og valgt kampen mot radikalisering og voldelig ekstremisme som et slags tema. Ønsker noen å snakke om noe annet er det helt ok, men etter terroren i Paris tenkte jeg dette ville være aktuelt. Ismail representerer som kjent Høyre i bystyret, er ungdomsarbeider og tidligere generalsekretær i Muslim Society, den største moskeen i Trondheim. Han har i mange år hatt et brennende engasjement for dette temaet.

-          Fremover vil jeg nok veksle litt mellom egne tema eller vandringer uten noe forhåndsbestemt tema. Det blir mye opp til de som deltar hvordan dette skal utvikle seg.

-          Dette blir den tredje onsdagsvandringen. Det blir spennende å se hvordan deltagelsen utvikler seg når det nærmer seg vinter. Skulle været bli dårlig gjør vi bare turen litt kortere og praten på cafeen lengre, forteller Utne. – Vandringen blir gjennomført uansett.

   Følg med på når det blir vandringer her.