Trondheim trenger et skifte

Foto: Stephen Ørmen Johnsen

«Målingene tyder på et ønske om å lufte litt ut i Trondheim»

- Erna Solberg


Det sa statsminister Erna Solberg i åpningstalen sin på Høyres kampanjesamling som avholdes på Gardermoen denne helgen. Hun fulgte også opp med å si: «Velgerne leter vel etter noen som kan rydde litt opp, og gjøre det også med et smil.»

«For å få til et politisk skifte i Trondheim trenger vi et sterkt Høyre», sier Ingrid Skjøtskift, som ønsker å stille som Høyres ordførerkandidat.

«Arbeiderpartiet har tatt med seg en ukultur inn i rådhuset. Nå trengs det å lufte ut. Høyre vil åpne opp og spille på lag med byen, lytte til det folk har å si. Slik kan vi få frem nye ideer og bedre løsninger i Trondheim også», sier Ingrid.

Under kampanjesamlingen diskuterte Ingrid utfordringene i Trondheim med statsministeren selv.

«Det arbeidet Erna og regjeringen gjør er viktig for kommunene. Jeg er glad for at Erna lover fortsatt satsing på tidlig innsats for å sikre muligheter for barn og unge. Nye og bedre løsninger innen eldreomsorgen er også viktig. Dette er saker vi skal satse på i Trondheim.  Når det går bra for Norge, det investeres og skapes jobber, går det også bra for kommunene» sier Ingrid.

Trondheim Høyre jobber for tiden med å lage program for neste fireårs periode og har hatt masse aktivitet i det siste. Ingrid, som er leder av programkomiteen er imponert over det store engasjementet til medlemmene.

«Det er gjennomført titalls åpne debatt- og idemøter denne våren. Dette er viktige politiske verksteder hvor Høyres politikk utformes.»

Trøndelag stiller med hele 31 deltakere fra hele regionen på kampanjesamlingen. Dette blir en ypperlig anledning til å fordype seg i politikk, snakke om valgkamp og ikke minst bygge laget som skal kjempe om et skifte i Trondheim og mange andre kommuner i Trøndelag.