Ordførerkandidat Lise L. Mandal klar for valgkamp og hard jobbing

Ordførerkandidat Lise Lorentzen Mandal nyter lokale jordbær på torget i solskinnet, klar for en lang valgkamp for Høyre i Tønsberg/Re.

-Valgkampen er i gang. Den brede tilliten jeg fikk på nominasjonsmøtet, forplikter. Men samtidig gir den meg engasjement og krefter, sier en lettet og glad ordførerkandidat, Lise L. Mandal. På Tønsberg torg, dagen etter kvelden.

Lise er ydmyk overfor oppgaven hun står overfor som Høyres toppkandidat. Og hun er opptatt av at Høyre i Re ikke skal avvikles, men utvikles i nye Tønsberg. Samtidig gleder hun seg over støtten hun får fra arbeidsgiveren og kollegene sine. -Jeg er klar, sier hun med kraft i stemmen. -Nå gjelder det å jobbe, på alle arenaer, hele tiden.

 

 Lise er på vei tilbake på jobb, øverst på torget, etter å ha vært med å lansere Tønsbergs nye festival, Musikk i sentrum, ved brygga. Hun legger ikke skjul på at hun som nestleder i Utvalg for kultur, idrett og folkehelse (UKIF) er stolt av de mange positive kreftene som har gjort det mulig å bygge en ny festival etter Festspillene. -Det er bare å glede seg til september sier hun. -Vi får  musikk hele helgen,  og byrommet skal tas i bruk.

For Tønsberg/Re Høyre er det første gang at ordførerkandidaten velges så tidlig. Dette gjøres for å sikre god tid for kandidaten til å bli kjent med rollen og  gjennomgå opplæring partiet tilrettelegger. Samtidig gir det Lise anledning til å muligheten til å være med i partiets planleggingen av valgkampen fra starten av. Resten av kommunevalglisten skal nomineres i Tønsberg i november. Programmet for kommende valgperiode utarbeides og vedtas. Og i regi av lederen for det nye sammenslåtte  partiet, Leif Flemming Bakke,skal det nye styret konstituere seg og rigges for valgkamp.

-For meg er det en klar styrke at jeg kan delta i dette viktige arbeidet. Leif Flemming er sjefen og legger sammen med styret føringene. -Men jeg er med! Det blir viktig, sier Lise og understreker at hun slett ikke føler seg alene som den foreløpige eneste nominerte Høyre-kandidaten.

-Tvert imot. Samarbeidet med bystyregruppa og ordfører Petter Berg fortsetter som før. Og i tillegg knyttes jeg nært til partiorganisjonen. Til alle de engasjerte menneskene fra Re og Tønsberg. Og som den tidligere lederen av Re Høyre, Tove Øygarden, sa under stiftelsesmøtet av den nye sammenslåtte Høyre-foreningen- torsdag: Høyre i Re skal ikke avvikles, men utvikles i nye Tønsberg, understreker Lise mens hun koser seg med lokale jordbær på torget.

Og rett utenfor inngangen til arbeidsplassen benytter hun anledningen til å takke kollegene sine på jobben for blomstene og gratulasjonene hun fikk fredag morgen.

-Deres positivitet overfor nominasjonen er ekstremt viktig for meg. Hele livet mitt vil bli påvirket av den nye rollen min. Da er forståelse hos arbeidsgiveren avgjørende, avslutter Lise.